Contact US

 

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Crearea si managementul campaniilor de social media marketing

Facebook Ads

Facebook Ads este un instrument eficient de promovare a serviciilor/produselor tale in mediul in care publicul petrece foarte mult timp. In functie de rezultatele dorite, iti vom propune solutii eficiente care sa vina in completarea strategiei de marketing si sa contribuie semificativ la cresterea imaginii companiei. Mesajul tau va fi vizibil de către segmentul tinta definit, evitand astfel risipa inutila de timp, energie si bani.

Google AdWords

Specialistii nostri vor concepe, implementa si administra campaniile de Google Adwords, menite sa indeplineasca obiectivele de afaceri stabilite initial. Rezultatele campaniei sunt perfect masurabile si astfel vei sti exact cate comenzi/lead-uri/cereri de oferta ai obtinut. Iti oferim servicii de consultanta si audit pentru ca fiecare campanie sa se deruleze cu randament maxim si tu sa obtii rezultatele dorite.

LinkedIn Ads

Pentru un antrepenor, utilizarea LinkedIn, este o modalitate de a se conecta cu potentiali parteneri de afaceri, clienti, de promovarea afacerii si a identitatii brand-ului, credibilitate etc. Cu LinkedIn Ads, vom targeta inclusiv segmente profesionale. Linkedin-ul realizeaza si o ierarhizare profesionala, fapt ce permite selectarea audientiei din punctul de vedere al pozitiei avute in companie. Acest tip de segmentare a audientei este unic in tot mediul online.

Social Media & Google Adwords

Mesajele  captiveaza, induc si invoca imaginatia si dorinta. Noi integram continutul de calitate in platformele de social media, targetam publicul tinta si cu instrumentele noastre specifice iti crestem in mod real vizibilitatea.

Creativitate si eficienta

Mesajele unice nu mai reprezinta o optiune, ci au devenit clar o necesitate. Echipa Publicite iti creeaza propriul vizual, realizeaza targetarea, alege contentul specific campaniei si personalizeaza mesajul central pentru un rezultat optim.

Management baza de date

Gestionam baza de date, noile abonari si dezabonari, importam publicul tinta si eliminam duplicatele si adresele invalide. Vei obtine o baza de date cu informatii complete si actualizate despre companii si persoanele de decizie (cifra de afaceri, date de contact).

Content personalizat

Calitatea unui continut se reflecta in mesaje puternice, convingatore si persuasive, care emana emotii si determina actiunea. Echipa noastra va adapta continutul campaniei cu video-uri / imagini personalizate in functie de publicul vizat ( interese, profil demografic etc).

Monitorizare si raportare

Monitorizam eficienta campaniilor de marketing.

Totodata, vom veni cu rapoarte si grafice complete care sa te ajute sa intelegi aspectele importante ale campaniei derulate.

Stabilim impreuna actiunile eficiente pentru business-ul tau!

Apeleaza la serviciile noastre de consultanta pentru a continua cu cele mai eficiente instrumente de promovare pentru produsele tale
Servicii complete Solicita info