Ambery Hall

Parteneri de lunga durata…

Ambery Hall, prin cele doua locatii – Clasic si Lights – reprezinta solutia ideala, eleganta pentru organizarea evenimentelor tale speciale.

Ambery Hall Clasic inseamna o locatie selecta din zona de nord a capitalei, echipata cu sisteme performante de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, parcare pazita (minim 70 locuri) si spatii verzi generoase.

Ambery Hall Lights vine in intampinarea clientilor Ambery Hall cu un nou model de design, usor modernist, cu lumini arhitecturale programabile in diferite culori, lumini speciale pe ringul de dans, proiectoare deasupra aranjamentelor florale si elemente de decor spectaculoase.

Lucram de foarte mult timp cu cei de la AmberyHall. Ei se pot numi clienti fideli.

Am preluat aproape tot segmentul de SocialMedia Marketing si productie media. Am creat o noua imagine, mii de fotografii, zeci de filmulete de prezentare si promovare, un real succes in SocialMedia.

Ei se afla printre clientii care stiu si vor sa adauge valoare business-ului lor. Ei sunt clientii care stiu ca atunci cand ai cu adevarat grija de imaginea ta, rezultatele vor incepe sa se vada inzecit.

Multumim AmberyHall!